Meistä


Tarinamme

Miksi ostaisimme kalliit lastenvaunut, kun tarvitsemme niitä vain vähän aikaa?, ihmetteli Ilmari, toinen Leazedin perustajista, ostaessaan vaimonsa kanssa vaunuja lapselleen. Kiireisen vauva-arjen ja huonosti nukuttujen öiden lomassa syntyi idea Leazedista – palvelusta, joka mahdollistaisi laadukkaiden lastenvaunujen vuokraamisen edulliseen kuukausihintaan. Ilmari päätti tarttua haasteeseen ja keräsi kasaan taitavan tiimin, jota yhdistää halu kehittää kiertotaloutta edistäviä ratkaisuja. Kiertotalous on toimintamme ydin, ja meidän avullamme vaunut voivat saavuttaa maksimaalisen käyttöikänsä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että tinkisimme laadusta – valikoimastamme löytyy esimerkiksi laadustaan tunnettuja Bugaboon vaunuja. Me Leazedlaiset teemme ahkerasti töitä missiomme eteen. Lähde siis mukaan ja rullaa kanssamme kohti kestävää tulevaisuutta!

Missio

Tuomme lastenvaunumarkkinoille kestävän ratkaisun, joka varmistaa, että vaunut kulkevat perheeltä toiselle kiertotalouden periaatteita noudattaen. Koska leasaaminen on helppoa sekä edullisempaa kuin vaunujen ostaminen, Leazedin avulla yhä useampi lapsiperhe voi saada laadukkaat vaunut käyttöönsä. 

Visio

Me Leazedilla haluamme mullistaa kuluttajien suhteen tavaroiden omistamiseen. Kehittämällä leasing-palveluita voimme parantaa erilaisten hyödykkeiden käyttöastetta ja pidentää niiden käyttöikää. Uskomme, että leasaamisella on tulevaisuudessa merkittävä rooli globaalin ilmastokriisin hillitsemisessä.

Yhteystiedot

Sähköposti: info@clpfinance.com